Over ons

SEES Communicatie is een totaalaanbieder in de communicatiesector. Social Media optimaliseren, content schrijven of een website samen met u generen. ‘We SEE it and we do it’.

Sinds 17 mei 2019 staat SEES Communicatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is gevestigd in Twello, klanten en opdrachten bevinden zich in heel Nederland.

Het creatieve team achter SEES Communicatie bestaat uit: Esmee Knauff en Esmée Boer. Naast collega’s zijn wij al lange tijd vriendinnen. Hierdoor kennen we elkaar goed en kunnen we makkelijk op elkaar inspelen. Samen (met u) hopen wij mooie opdrachten tot een succes te brengen.  

Het creatieve team

Esmee Knauff

Mijn naam is Esmee Knauff, ik ben 21 jaar oud en woon in Twello. Dit jaar ben ik begonnen met mijn derde leerjaar van de HBO-opleiding Communicatie, aan Windesheim te Zwolle. Hiervoor heb ik mijn MBO-diploma behaald van de opleiding Marketing & Communicatie aan ROC Aventus te Apeldoorn.

Mijn specialiteiten zijn het schrijven van content, het houden van marktonderzoek, het maken van websites en fotograferen. Daarnaast vind ik het leuk om ondersteuning te bieden tijdens evenementen en beurzen.

Esmée Boer

Mijn naam is Esmée Boer, ik ben 21 jaar oud en woon in Deventer. Afgelopen jaar heb ik mijn HBO-opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim te Zwolle behaald. Per september ben ik begonnen als communicatiemedewerkster online en digitale media bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland!

Zelf vind ik het leuk om bezig te zijn met grafische vormgeving en webdesign. Daarnaast zijn mijn specialiteiten: het creëren van content en het doen van zoekmachine optimalisatie.