Vormgeving

Beeldadvertentie

Een beeldadvertentie bestaat uit een afbeelding met daarin informatie over uw bedrijf, services of producten. Zodra er iemand op uw advertentie klikt, wordt deze doorgestuurd naar uw website. 

SEES Communicatie kan u helpen met het maken van de juiste beeldadvertentie. Op die manier kan SEES Communicatie u doelgroep bereiken en triggeren om verder te lezen op uw website.

Videoadvertentie

Videoadvertenties wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Daarnaast kijken mensen liever een video dan dat ze een stuk tekst lezen. Genoeg redenen om gebruik te maken van video(advertentie).

Door een video kunt u uw doelgroep sneller triggeren en kan er makkelijker worden ingespeeld op emoties of behoeftes. Hierdoor raakt u uw doelgroep een stuk sneller.

SEES Communicatie kan u zowel helpen met het adverteren doormiddel van een video als het maken en creëren van een video. 

Fotografie

Door middel van een foto worden bijzondere gelegenheden vast gelegd. SEES Communicatie kan u hierbij helpen, van bruiloften tot zakelijke evenementen. Of wanneer u foto’s nodig heeft voor uw website. 

Interesse of een vraag? Neem contact met ons op.

Huisstijl

Bent u net begonnen met uw bedrijf en zoekt u naar de perfecte huisstijl? Dan kan SEES Communicatie u helpen. Een huisstijl is de een belangrijk onderdeel van u bedrijf. Het geeft de visuele uitstraling van uw bedrijf weer.

SEES Communicatie bedenkt samen met u de perfecte huisstijl voor uw bedrijf.